Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
HYUNDAI akkumulátorok

HYUNDAI akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Hyundai autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

HYUNDAI
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig

Minden Hyundai modell, legyen az a sportos Coupe, a családi Matrix, vagy a praktikus H100, sajátos akkumulátor-igényekkel bír. A széles paletta, mely a dinamikus Elantra-tól az elegáns Sonata-ig terjed, egyedi követelményeket támaszt az akkumulátorokkal szemben, melyek nemcsak a gépjármű típusától, hanem annak motorjától és a start-stop rendszer jelenlététől is függenek.

A Varta akkumulátorok például a magas minőségükkel és megbízhatóságukkal tűnnek ki a többiek közül, míg a Bosch akkumulátorai a hosszú élettartamukról és a rendkívüli teljesítményükről híresek. A Kraftmann kiváló választás lehet, ha valaki a gazdaságosságra helyezi a hangsúlyt, de a minőséget sem hajlandó feláldozni.

A Perion márka az innovációra és a fejlett technológiára épít, az ABS pedig az általános használatra optimalizált termékeket kínál. A Polarix az egyedi igényeket is képes kiszolgálni, az Exide pedig az erőteljes teljesítményre összpontosít. A Dynac pedig a hosszú élettartamú és megbízható akkumulátorokat kínál.

Nem elhanyagolható az sem, hogy a különböző Hyundai modellek - legyen az egy kompakt i30, vagy egy nagyobb H-1 - eltérő kapacitású, indítóáramú és kapcsolású akkumulátorokat igényelnek. Az egyetlen állandó, hogy mindegyikük 12 V feszültséget használ. Az akkumulátorválasztás nem csak az autózás élményének, de a mindennapi életünknek is alapvető része.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.